“Femke Stiekema:

enthousiast, slagvaardig en

resultaatgericht!”

 

Het brede aanbod van dienstverlening van De Project Winkel is kenmerkend voor de verrassende wijze waarop Femke Stiekema in haar dagelijks werk opereert. “Een nieuwe situatie zie ik vooral als een uitdaging. Zelfs in een onbekende organisatie voel ik me snel thuis. Daardoor kan ik vlot van start gaan. Mijn inzet is gericht op het betrekken en enthousiasmeren van alle belanghebbenden, in of buiten de organisatie. Als iedereen warmloopt voor een nieuw idee, heb je het juiste draagvlak gecreëerd.” Femke: “Mensen vormen de rode draad in mijn werk. Ik put veel energie uit de omgang met mensen en de nieuwe dingen die ik van hen leer.

 

Femke Stiekema

Femke Stiekema (1969) volgde verschillende opleidingen op het gebied van marketing en communicatie. De kneepjes van het marketing en communicatievak leerde zij in de dagelijkse praktijk bij diverse uitgeverijen, een woningcorporatie en een zorginstelling. De laatste jaren is zij ook actief als projectmanager binnen de overheid. Zij ziet vele raakvlakken met het ‘marketingdenken’. In beide gevallen gaan we uit van de klantvraag om daaruit producten of dienstverlening op maat aan te bieden. Heel boeiend!

 

Femke: “Hoewel marketing van oorsprong een instrument van het bedrijfsleven is, zien ook steeds meer non-profit organisaties het belang van een gedegen marketingstrategie in. En terecht. Er valt een wereld te winnen als je uit je geijkte patronen naar buiten treedt. Marketing, communicatie – het is allemaal een kwestie van speelruimte, en die zo verrassend en efficiënt mogelijk benutten.

De Project Winkel kan hierbij een verhelderende, constructieve en innovatieve rol vervullen.