De Project Winkel is een bureau dat zich richt op marketing communicatie in de breedste zin van het woord. Bij vraagstukken staat de verbinding tussen de boodschap, de middelen en de kanalen centraal. Het draait daarbij om de volgende vragen. Wat leeft er bij de doelgroep? Waar bevinden de klanten zich? En op welke wijze zijn zij het best aan te spreken? Hoe zijn zij te ‘verleiden’? Wij spreken de taal van de ander!

 

Advies en uitvoering

Wij managen, adviseren en creëren! De Project Winkel is breed inzetbaar. U kunt bij ons terecht voor een marketing(communicatie)- of projectplan, het opzetten en begeleiden van een  campagne, het ontwikkelen van een huisstijl, pakkende teksten of eigentijdse (social)media. Maar ook kijken wij naar de positionering van een organisatie, het draagvlak, de ambities en de vertaling.  Samen met uw team ‘sparren en brainen’ wij om tot een volgende stap te komen. Wij verzorgen het gehele traject!

Training

Wij geven graag onze kennis en ervaring door aan anderen. Op maat ontwikkelen we een training of workshop. Wij werken  samen met een pool van ervaren trainers.

 

Evenementen

De Project Winkel verzorgt bijeenkomsten en evenementen tot in de puntjes! Denk bijvoorbeeld aan een conferentie, congres, personeelsfeest, productintroductie of sponsorevenement.